O nas

O nas in destinaciji

V ALP PENZIONU se lahko pohvalimo z bogato družinsko tradicijo. Penzion je svoja vrata odprl leta 1984 in zdaj smo že tretja generacija, ki gostom s celega sveta nudi gostoljubje malega privatnega hotela in po napornem dnevu zatočišče v objemu gora. Lokacija Alp penziona bo razveselila vse ljubitelje narave in aktivnih počitnic, lepih razgledov, sprehodov, pohodništva in kolesarjenja.

Zjutraj vas bomo razveselili z bogatim samopostrežnim zajtrkom v prijetnem zelenem ambientu naše terase. Razvajali vas bomo z okusnimi in tradicionalnimi dobrotami, ter  vam med drugim postregli tudi s pridelki z našega vrta.

Po zajtrku si lahko privoščite kratek sprehod do jezera ali malo daljšega do Blejskega gradu. Zakaj pa se ne bi sprehodili kar okoli Blejskega jezera in se spotoma ustavili na razgledni točki Ojstrica ter na Blejskem otoku? Lahko se podate na celodnevni izlet do Triglavskega narodnega parka, okoli Bohinjskega jezera ter do slapu Savica. Z veseljem vam bomo pomagali z nasveti in informacijami. Ne pozabite na udobno obutev in oblačila, kajti Bled je ponosen lastnik certifikata Zelena destinacija, kjer vzpodbujamo trajnostni turizem, peš hojo in kolesarjenje in vam zato v Alp penzionu tudi ponujamo uporabo naših koles. Prav tako v naši kolesarnici poskrbimo za varno hrambo vaših.

Ko se boste po napornem dnevu vrnili v naš penzion, vas bo odprtih rok sprejela oaza miru; čudovit vrt z barom, kjer si boste lahko sami postregli s pijačo; ribnik z leseno plažo, kjer boste lahko prebrali knjigo in se odpočili; wellness&spa, kjer se boste lahko sprostili v savnah ali si privoščili masažo.

In če si boste zvečer zaželeli malce zabave in dobre hrane,ne pozabite, da smo le 10 minut lahke hoje oddaljeni od blejskega vrveža, restavracij in romantične blejske kulise.

Na drugi lokaciji, prav tako le 15 minut peš hoje od jezera, vam nudimo drugačne vrste namestitev v APARTMAJSKI HIŠI ALP kjer lahko izbirate med tremi različnimi apartmaji. Vsi apartmaji so  opremljeni in urejeni v prijetnem domačem alpskem slogu  in nudijo komfortno preživljanje počitnic vsem, ki jim je takšna namestitev ljubša. Vsi apartmaji imajo popolnoma opremljene kuhinje, zato zajtrka ne nudimo.

Bled_Jost
bled_in_okolica
205620611

Zunanjost Penziona Alp

Notranjost Penziona Alp – jedilnica