Aktualno

Turistični boni - nekaj koristnih informacij!

Spoštovani gostje!

V našem penzionu bomo z veseljem sprejeli vaše turistične bone.

Imamo zgolj en pogoj – rezervirajte direktno pri nas, brez posrednikov in pred prihodom poskrbite, da boste s seboj imeli podpisane izjave, v kolikor boste koristili bon vaših otrok ali staršev.

Poglejte si naše razpoložljivosti, pošljite nam elektronsko sporočilo ali pa nas pokličite, da skupaj najdemo za vas najprimernejšo namestitev. Na voljo imamo različne tipe sob ali apartmajev, zato vas prosimo, da nam poveste vaše želje, da se izognemo kasnejšim razočaranjem.

Pri nas bo najbolj všeč gostom, ki želijo biti aktivni in ljubijo naravo; ki si po napornem dnevu radi privoščijo pijačo v romantičnem okolju in se želijo razvajati v wellnessu ter si kdaj pa kdaj privoščijo tudi kakšno masažo. Pri nas imate idealno priložnost, da vse to doživite.

Za vas in nas se bomo trudili ustvariti čimbolj varno okolje in bomo sledili priporočilom NIJZ, od vas pa kljub temu pričakujemo, da v največji meri tudi sami poskrbite za svojo varnost. Zajtrk bomo organizirali tako, da boste v njem čimbolj uživali. Lahko vas posedimo na terasi, vrtu ali v restavraciji.

Na voljo imamo kar nekaj koles, seveda pa se lahko zgodi, da jih za čisto vsakega gosta ne bo. Zato vam svetujemo, da si, če imate seveda možnost, kolesa pripeljete s seboj. Nič ni lepšega, kot raziskovati lepote Gorenjske na kolesu ali peš. Električna kolesa so tudi na voljo vendar za doplačilo 20 EUR na dan, zaželena je rezervacija.

Predvsem pa ne pozabite na udobno športno obutev in oblačila; ob raziskovanju sotesk, razglednih točk, planinskih koč, slapov… vam bodo le ta še kako prav prišla.

Letošnje leto bo za nas ponovno izziv, saj nas v preteklosti slovenski gostje niso pogosto obiskovali.  Upam, da bo tudi letos tako kot lani v našem penzionu slišati zadovoljne domače goste.

Veselimo se Vašega obiska.

Ekipa ALP penziona