Aktualno

Aktivni Spa&Wellness oddih - razvajaj se za BONE!

V našem ALP penzionu lahko združite prijetno s koristnim. Ponujamo vam oddih v neokrnjeni naravi, številne aktivnosti na prostem, ogled znamenitosti in razvajanje v našem spaju. Za piko na i se lahko prepustite izkušenim rokam naših maserk in domov boste odšli spočiti in prerojeni. Za vas smo pripravili atraktiven WELLNESS PAKET kjer bivate 2 noči, podarjamo pa vam dobropis za določene storitve v našem wellnessu.

Paket AKTIVNI WELLNESS – 2 noči  !

Paket vključuje:

*2 nočitvi v standardni dvoposteljni sobi z balkonom ali brez ( odvisno od razpoložljivosti)

*bogat zajtrk iz samopostrežnega bifeja

*parkirišče

*uporabo naših koles (do 1.11.2020)

*kopalni plašč v sobi

*kava/čaj v sobi

*vsak dan 2 urno razvajanje v SAVNA CENTRU ESSENSE (3 različne savne, zunanji masažni bazen, soba relax z napitki in sadjem)

Podarimo vam dobropis z naslednjimi storitvami:

*30 minutna masaža hrbta z aromatičnimi olji za 2 osebi

*50 minutna anti stresna masaža celega telesa s toplim kokosovim oljem za 2 osebi

CENA za 2 osebi: 2 BONA ( vrednost 400 eur)

Doplačilo: turistična taksa 3.13 EUR po osebi na dan

 

Za rezervacijo nam pišite na: bled@alp-penzion.com ali pokličite

te.: 041 350558

PREBERITE TUDI:

Vsi tretmaji/rituali vključeni v dobropis oz. paket bodo za vas rezervirani vnaprej. Spremembe bodo možne odvisno od razpoložljivosti. Zaradi COVID-19 priporočil je vstop v savne omejen. Vstop v savne je brez kopalk, za brisače je poskrbljeno. Kopalni plašč dobite v sobi. Vsi spa rituali se izvajajo istočasno za 2 osebi, razen v savnah kjer je vstop omejen na 8 – 10 oseb. Cena nočitve z zajtrkom  za 2 osebi v teh paketih je 200 EUR na dan, vse ostale storitve vam podarjamo. Lahko koristite celotne bone ali pa delne z doplačilom. Brezplačna odpoved rezervacije je možna do 5 dni pred prihodom, v nasprotnem primeru se vam zaračuna strošek odpovedi 100 EUR. Zato je rezervacijo  potrebno zavarovati s predplačilom 100 EUR, ki se vam ob prihodu vrne na vaš račun. Vstop v THAI SPA&WELLNESS ESSENSE je dovoljen zgolj odraslim osebam. Za vašo varnost bo poskrbljeno v skladu s priporočili NIJZ.

Veselimo se vašega obiska.

Za vse informacije smo vam na voljo: bled@alp-penzion.com, 041350558