Aktualno

Aktivni Spa&Wellness oddih, 2 noči z wellnessom - razvajaj se za BONE!

V našem ALP penzionu lahko združite prijetno s koristnim. Ponujamo vam oddih v neokrnjeni naravi, številne aktivnosti na prostem, ogled znamenitosti in razvajanje v Thai spaju Essense. Prepustite se izkušenim rokam naših maserk in za trenutek pozabite na tegobe preteklega leta. Za vas smo pripravili atraktiven WELLNESS PAKET kjer bivate 2 noči, podarjamo pa vam dobropis za določene storitve v našem wellnessu.

Paket AKTIVNI WELLNESS – 2 noči  !

V paket je vključeno:

*2 nočitvi v standardni dvoposteljni sobi z balkonom

*bogat zajtrk iz samopostrežnega bifeja

*parkirišče

*uporaba naših koles (do 1.11.)

*kopalni plašč v sobi

*kava/čaj v sobi

*kartica ugodnosti Julijske Alpe

Podarimo vam dobropis z naslednjimi storitvami:

*2 urna uporaba spaja z različnimi savnami, zunanjim jacuzzijem in počivalnim kotičkom z napitki in sadjem ( max. 6 oseb)

*80 minutna tajska masaža celega telesa z aromatičnimi olji za 2 osebi

CENA za 2 osebi: 2 BONA ( vrednost 400 eur)

Doplačilo: turistična taksa 3.13 EUR po osebi na dan

Za rezervacijo nam pišite na: bled@alp-penzion.com ali pokličite

te.: 041 350558

PREBERITE TUDI:

Vsi tretmaji/rituali vključeni v dobropis oz. paket bodo za vas rezervirani vnaprej. Spremembe bodo možne odvisno od razpoložljivosti.  Kopalni plašč dobite v sobi. Vsi spa rituali se izvajajo istočasno za 2 osebi. Cena nočitve z zajtrkom  za 2 osebi v teh paketih je 200 EUR na dan, vse ostale storitve vam podarjamo. Lahko koristite celotne bone ali pa delne z doplačilom. Brezplačna odpoved rezervacije je možna do 5 dni pred prihodom, v nasprotnem primeru se vam zaračuna strošek odpovedi 100 EUR. Zato je rezervacijo  potrebno zavarovati s predplačilom 100 EUR, ki se vam ob prihodu vrne na vaš račun. Vstop v THAI SPA&WELLNESS ESSENSE je dovoljen zgolj odraslim osebam. Za vašo varnost bo poskrbljeno v skladu s priporočili NIJZ.

Veselimo se vašega obiska.

Za vse informacije smo vam na voljo: bled@alp-penzion.com, 041350558